A Mosolykommandó Alapítvány bohócdoktorainak Hivatalos Blogja

Mosolykommandó Bohócdoktorok

Az Újklinika idegsebészetén jártunk

Néhány napja Szegeden, az Újlkinikán viziteltek a bohócdoktoraink. Mindig nagy izgatottsággal készülünk vizitjeinkre, hiszen hatalmas felelősség a félelmet és az aggodalmat mosolyra váltani, főleg ha nem gyermekekhez, hanem felnőttekhez lépünk be a kórterembe. Csodálkozó tekintetek fogadtak minket először, kicsit talán érthető módon csendesen indult a reggel, de néhány perc, és pár ügyes bűvésztrükk segítségével sikerült a kórházi hangulaton egy kicsit javítanunk. �

A legtöbb orvos nagy jelentőséget tulajdonít az önkéntes nevettetők heti látogatásaink, hiszen  a terápia megtanít szembenézi a félelmekkel, így a vidám vizit bizonyítottan javítja a betegek gyógyulási esélyeit. Egyes kutatások és Bohócdoktoraink tapasztalata szerint is egy idő után a fogyatékkal élő betegeknél olykor a gyógyszeres kezelést is helyettesítheti a nevetésterápia.

Fontos! A programsorozatunk a klinikák, kórházak, rendelő intézetek számára ingyenesek.
Önnek is van lehetősége adományával támogatni a Mosolykommandó Alapítvány bohócdoktorait! Segítségét, és nagylelkű felajánlását hálásan köszönjük. Ne feledje: a kis segítség is Nagy segítség!
Adószámunk:18657573-2-06
Hivatalos bankszámlaszámunk (Raiffeisen Bank): 12067008-01528812-00100000

Fődi Brigitta, a Mosolykommandó Alapítvány elnöke az egész országból várja az intézmények felkéréseit, ahol a vidámított kórteremben vidám egy órát biztosítanak a segítők a beteg gyerekeknek. Az info@bohocdoktor.hu e-mail címre az alapítvány várja az egész országból segítő önkéntesek jelentkezését is.

Bohócdoktor Ügyeleti Vonal: Fődi Brigi +36 20 919 7622

Mert hatalmad van másokat boldoggá tenni.

Rotary tavasz 2016 – bohócdoktorokkal

mosolykommando-rotary-003-3.jpg

Mozgalmas hétvégén vagyunk túl, tegnap a “Fuss a szegedi Gyermeksebészetért” rendezvényen, ma pedig egy közös Rotarys szervezésű gyűjtésen vettünk részt Alapítványunkkal.

A Szent-Györgyi Albert Rotary Club, a Szegedi Dóm Rotary Club, a Szeged-Tisza Rotary Club, a Rotaract Club Szeged, és az Interact Club Szeged közös szervezésében került megrendezésre a Rotary Tavasz rendezvény, Szegeden, az Europa-Nostra díjas Kárász utcán. Az eseményen a Szegedi Újszülött Életmentő Szolgálat javára gyűjtöttek, ezzel is segítve munkájukat.

A nap végén, a Szegedi Újszülött Életmentő Szolgálat részére Fődi Brigi kuratóriumi elnökünkkel átadtuk azt az adománygyűjtő ládát, amelybe a reggeli nyitás óta pénzt gyűjtöttünk”

Meghívott vendégként vettünk részt az eseményen, amelyen Alapítványunk a Bohócdoktorok Standján várta az érdeklődőket, és az adományozókat egyaránt. A Standunkon mindamellett, hogy alapítványunk eddigi megvalósult programjait bemutattuk, az érdeklődőket Csatai Gergő, alias Gergő Bohóc, és Szemenyei Dorka, alias Dorka Mosolydoktor kápráztatta el zsonglőrmutatványokkal, bűvésztrükkökkel, varázslatokkal. A gyermekek részére mindeközben lufihajtogatással is készültünk.

A nap végén, a Szegedi Újszülött Életmentő Szolgálat részére Fődi Brigi kuratóriumi elnökünkkel átadtuk azt az adománygyűjtő ládát, amelybe a reggeli nyitás óta pénzt gyűjtöttünk. A ládát a Újszülött Életmentők részéről Dr. Tajti Zsanett doktornő vette át, aki a gyermekintenzív osztály munkatársa, és szabadidejében az Alapítvány önkéntes doktornője.

Ezúton is köszönjük a szervezőknek, legfőképpen Gábor Tamás elnök Úrnak a meghívásukat.

Üdvözlettel:

|Mosolydoktorok Alapítvány|
Korábbi nevünk: Gyógyító Bohócdoktorok Alapítvány volt
6721 Szeged, József Attila sgt. 24.
Elérhetőségeink:
www.gyogyitobohocdoktorok.hu
www.facebook.com/mosolydoktorok
info@bohocdoktor.hu
Bohócdoktor Ügyelet: Fődi Brigi: +36 20 919 7622

rotary007.jpg

Bohócdoktorok is futottak a szegedi Gyermeksebészetért.

mosolykommando-futas-001.jpg

Néhány éve elindult egy csoport a facebookon, “Fuss a szegedi Gyermeksebészetért” név alatt, abból a célból, hogy a Gyermeksebészeti Osztály fejlesztését segítsék elő, elsősorban támogatók toborzásával. A futósport Szegeden nagy népszerűségnek örvend, jelenleg a csoport létszáma megközelíti az 1.000 főt.

Még decemberben, az egyik bohócdoktori vizitünk alkalmával Szegeden, a folyosón elkapott minket Dr. Vizi András sebész orvos, azzal a kérdéssel, hogy volna-e kedvünk részt venni tavasszal egy jótékonysági futóversenyen, a szegedi Ligetben, amelynek keretében nagyszabású gyűjtést szerveznek a Gyermeksebészetnek. Természetesen azonnal igent mondtunk, ugyanis nagyon fontosnak tartjuk az effajta jótékonysági kezdeményezéseket, és megtisztelő számunkra, hogy ránk is gondoltak.

Fontosnak tartjuk elmondani, hogy az egész jótékonysági futást a gyermeksebészeti osztály dolgozói szervezték. Osztályuk 50 éves fennállása során több százezer gyermeket kezeltek, és ebből az alkalomból került megrendezésre a verseny. Ismerve a jelenlegi helyzetet az egészségügyben, külön szeretnénk ezúton is kifejezni tiszteletünket a dolgozóknak, akik az egyébként sem könnyű hivatásuk végzése mellett erre a szuper eseménybe is igencsak sok energiát fektettek bele. Nem kis szervezőmunkát igényelt ez a nap, és személyesen is meggyőződtünk arról, hogy minden tökéletesen működött! Ebből is látszik, hogy milyen komoly, precíz, és felkészült csapattal büszkélkedhet a Szegedi Gyermekklinika! Gratulálunk!

A futóversenyre gyermekek és felnőttek egyaránt nevezhettek, különböző hosszúságú távokra. A szervezők egy igazán tartalmas, egyéb családi programokkal is színesített délelőttön várták a résztvevőket.

A nevezésnél kortól, és fizikumtól függően 3 távra is lehetett jelentkezni, és minden táv helyezettjei díjazásban részesültek.

– kb.1 km ( 1 db belső kör) a legkisebbeknek, akár szülői kísérettel
– kb. 4 km ( 2 db külső kör) ezen sétálni, babakocsival indulni, nordic walking-olni lehet, és természetesen futni is
– kb. 8 km ( 4db külső kör) ahol az igazán elfáradni vágyókat várjuk

A futás mellett színes programokkal várták a szurkolókat és a futások között a résztvevőket is. Köztük kinn voltunk mi a bohócdoktorainkkal, akik bűvésztrükkökkel, varázslatokkal, és persze az elmaradhatatlan lufihajtogatással kápráztatták el a szülőket és a gyerekeket. Alapítványunk 4 fős futócsapata pedig a helyszínen nevezett be a 8KM-es távra. A Bohócdoktorok Standjánál pedig Rusty kutya, a golden retrieverünk segített nekünk.  :)

Mosolydoktorok Napja a szegedi Gyermekklinikán

mosolykommando-000b.jpg

Az adjukossze.hu oldalon indított nagy sikerű gyűjtésünknek köszönhetően újabb bohócdoktori-mosolydoktori vizitet szervezhettünk le a Szegedi Gyermekklinikán. Mosolydoktorainkkal az Általános Felvételi Osztály orvosait, nővérkéit, és persze az osztályon fekvő kisbetegeit igyekeztük a már megszokott formában felvidítani. Jelentjük: a Projekt Sikerült! :)

igazán vicces pillanatokat éltünk meg közösen a gyermekekkel.”

Az összesen 4 órás bohócdoktori vizit-körúton az összes kórteremben látogatást tettünk (sajnos egyetlen kórterembe fertőzésveszély kockázata miatt nem mehettünk be), és igazán vicces pillanatokat éltünk meg közösen a gyermekekkel.

A folyosón találkoztunk Dr. Vizi András egyetemi tanársegéddel is, akinek a meghívásának eleget téve szombaton részt veszünk a “Fuss a szegedi Gyermeksebészetért” futóversenyén. Ezen a megmérettetésen a csapatunk két tagja megméretteti magát, közben pedig önkéntes csapatunk Bohócdoktorok Standján várja a kedves érdeklődőket.

Ha szegedi vagy, szívesen futnál egy jó ügyért, és ráérsz szombaton, akkor csatlakozz Te is, és fuss velünk egy piros bohócorrban, támogatva a Szegedi Gyermeksebészetet!

Mi ott leszünk! :)

Üdvözlettel:

|Gyógyító Bohócdoktorok Alapítvány| 6721 Szeged, József Attila sgt. 24.
Elérhetőségeink:
www.gyogyitobohocdoktorok.hu
www.facebook.com/gyogyitobohocdoktorok
info@bohocdoktor.hu
Bohócdoktor Ügyelet: Fődi Brigi: +36 20 919 7622

Nőnapi tulipán a Gyermekklinika dolgozóinak.

bohocdoktorok-009-1.jpg

2016. március 8. kedd – kora reggel a piacon kezdtük a napot Gergő Bohóccal, hogy kiválasszuk azt harminc legszebb tulipánt, amit a Szegedi Gyermekklinikán dolgozó hölgyek részére adtuk oda a Nemzetközi Nőnap alkalmából. Stílszerűen a piros és hófehér tulipánokat választottunk, amelyeket – mint az azt áruló hölgytől, Mónitól megtudtuk – aznap hajnalban frissen vágták.

…kora reggel a piacon kezdtük a napot Gergő Bohóccal, hogy kiválasszuk azt harminc legszebb tulipánt, amit a Szegedi Gyermekklinikán dolgozó hölgyek részére adtuk oda a Nemzetközi Nőnap alkalmából.

Így ezekkel a frissen vágott tulipánokkal fogtuk magunkat is mindenféle előzetes bejelentkezés nélkül megjelentünk a Szegedi Gyermekgyógyászati Klinika Gyermek Egészségügyi Központjában. Már a bejáratnál összefutottunk Nagy Andival, aki végigkalauzolt bennünket – a már számunkra sem ismeretlen – gyermeksebészeten, az onkológián, és a gyermek SBO-n, hogy az osztályokon szolgálatukat teljesítő hölgyek részére átadhassuk a tulipánokat.

Ezúttal a látogatásunk csak és kizárólag a nővérkéknek és a doktornéniknek szólt.

Először mindenki azt hitte, hogy “bohócdoktori ügyelet” veszi kezdetét, de ezúttal a látogatásunk csak és kizárólag a nővérkéknek és a doktornéniknek szólt. Mindig lenyűgöz bennünket, hogy az áldozatos munkájuk ellenére ezek a Hölgyek minden alkalommal kedvesek, mosolygósak, életvidámak, és rendkívül pozitívak – minket pedig mindig szívesen látnak “vendégül”. Mi ezt a kedvességet szerettük volna megköszönni nekik ezzel a pici apró gesztussal.

Reméljük, hogy sikerült. :)
Mert hatalmad van másokat Boldoggá tenni.

Az eseményről készült képek legalul! :)

 

|GYÓGYÍTÓ BOHÓCDOKTOROK ALAPÍTVÁNY|

Az, hogy ezeket a sorokat most elolvashatod, nagyon nagy részben köszönhetjük a kedves támogatóinknak! Ki többel, ki kevesebbel segít, de nem győzzük hangsúlyozni, hogy “A kis segítség is számunkra Nagy segítség! �

Gyógyító Bohócdoktorok Alapítvány

Adószám:18657573-2-06
Hivatalos bankszámlaszám (Raiffeisen Bank): 12067008-01528812-00100000

Székhely: Gyógyító Bohócdoktorok Alapítvány
6721 Szeged, József Attila sgt. 24. 2/5.

Figyelem! A Gyógyító Bohócdoktorok Alapítvány nevével az elmúlt időszakban több alkalommal megtévesztő módon visszaéltek. Sokakat megtévesztve adományokat gyűjtenek, azt sugallva, hogy a Gyógyító Bohócdoktorok Alapítványnak gyűjtenek! Ezek a felajánlások NEM a honlapunkon közzétett, és részletesen dokumentált bohócdoktori tevékenységünkre kerülnek felhasználásra. Szervezetünk elhatárolódik minden, a nevét megtévesztő módon felhasználó személyektől, és szervezetektől. A Gyógyító Bohócdoktorok Alapítvány Csapata KIZÁRÓLAG az alábbi csatornákon keresztül érhető el.

Gyógyító Bohócdoktorok Alapítvány Hivatalos Oldalai:

www.bohocdoktor.hu
www.gyogyitobohocdoktorok.hu
https://www.facebook.com/gyogyitobohocdoktorok

Telefon: Fődi Brigitta (aki a Legmosolygósabb Elnök díjjal tüntettünk ki) +36 20 919 7622

fodi.brigi@bohocdoktor.hu
info@bohocdoktor.hu

Ismét pizzát vitt rászorulóknak a Gyógyító Bohócdoktorok Alapítvány!

12828353_786318994803595_7163313881542767519_o.jpg

 

A mai napon Brigivel Gyula bácsiékat leptük meg a www.pizzamonster.hu jóvoltából egy finom pizza-ebéddel. Mint megtudtuk, átmenetileg olyan helyzetbe kerültek, hogy nehéz napok állnak mögöttük. A legkevesebb, hogy ilyenkor aki tud, az azonnal segít. Gyula bácsiéknak innen, a Gyógyító Bohócdoktorok Központból jó étvágyat kívánunk az ebédhez, és reméljük hamarosan egyenesbe jön minden náluk! Személyükben egy igazán kedves házaspárt ismerhettünk meg. smile hangulatjel heart hangulatjel

|A "Pizzával egy Mosolyért" kezdeményezésünkkel a Pizzamonster jóvoltából minden hétvégén egy általunk kiválasztott család részére viszünk ki pizzákat. Ha tudomásod van a környezetedben olyan családról, akiknek elkélne ez az apró kis segítség, akkor jelezd felénk, és segítünk!|

Ezúton is köszönjük a Pizzamonster tulajdonosainak, Attinak és Ancsának a nagylelkű felajánlásukat!

Mert hatalmad van másokat Boldoggá tenni.

Gyógyító Bohócdoktorok Alapítvány a Szegedi Gyermekklinikán.

Bohócdoktorok jártak a szegedi Gyermekklinikán

 

bohocdoktorok-006.jpg

“Fehér köpeny, fonendoszkóp ez még mind stimmel, de mit keres egy piros orr a doktorbácsin? Miért vannak színes gombok a fehér köpenyen? És egyáltalán mi az a gumicsirke a kezében?”

Visszatérő vendégként látogattuk meg a Szegedi Tudományegyetem Gyermekgyógyászati Klinika Gyermeksebészeti részlegét. A Gyógyító Bohócdoktorok Alapítvány önkéntes professzora Gergő Bohóc, és tanársegédje Dorka Bohóc ismét mosolyra fakasztotta az osztályon fekvő kisbetegeket, és a nővéreket egyaránt. Minden egyes kórterembe bekukkantottunk, ahol csodálkozó tekintetek fogadták a fiatal vizitelő csapatunkat.”Fehér köpeny, fonendoszkóp ez még mind stimmel, de mit keres egy piros orr a doktorbácsin? Miért vannak színes gombok a fehér köpenyen? És egyáltalán mi az a gumicsirke a kezében?”

…hamarosan a humor, a nevetés, és a csodálatos bűvésztrükkök varázsolták át egy kis időre Csodaországgá, ahol egy kicsit feledésbe merült a fájdalom, az infúziós tű..”

A hangulat gyorsan feloldódott, amint elindult a bohóckodás, és bemutatkoztak a “furcsa doktorok”. A kórtermeket hamarosan a humor, a nevetés, és a csodálatos bűvésztrükkök varázsolták át egy kis időre Csodaországgá, ahol egy kicsit feledésbe merült a fájdalom, az infúziós tű, és a kórházi hangulat.

A 3 és fél órás vizit végére az önfeledten mosolygó kisbarátainktól, és a nővérkéktől vidáman elbúcsúztunk, azzal a szigorúan megtett ígérettel, hogy két hét múlva újra jövünk!

A Gyógyító Bohócdoktorok Alapítvány hisz abban, hogy a nevetés és a jókedv nagymértékben hozzájárul a betegek gyógyulásához. A bohócdoktorok sajátos eszközeikkel, bűvésztrükkökkel, látványos lufihajtogatással segítik elő a kis betegek gyógyulását. – A lelkiállapot befolyásolja a szervezetben lezajló folyamatokat, s így elősegítheti a gyógyulást – mondta Csatai Gergő, alias Gergő Bohóc, aki több, mint 5 éve foglalkozik bohóckodással, és lufizsonglőrködéssel.

Egy-egy mosoly, gyermekkacaj, vagy egy fáradt szülők kisimuló arca, az ápolók izgatott várakozása, az osztályos orvosok elismerése. Mindezek a sikeres munka bizonyítékai!

-Alapítványunk képzett bohócdoktorai így szeretnék bebizonyítani a valamennyiünk számára nyilvánvaló tényt, a nevetés, a jókedv gyógyító hatását! – számolt be a Programról Fődi Brigitta, az alapítvány elnöke. A program tudományos részét országosan elismert gyermekorvosok és laboratóriumi kutatók végzik, amelyet nagyon komoly szakmai kutatómunka előzött meg. A Gyógyító Bohócdoktoraink mindehhez a lelküket adják hozzá. Ehhez várjuk minden segítőkész embertársunk támogatását!

 

Figyelem!

Elindultak az adó 1%-os kampányok, és többen jeleztétek felénk, hogy vannak, akik megtévesztő módon a mi nevünket felhasználva gyűjtenek 1%-os felajánlásokat. Ugye Te sem szeretnéd, hogy 1%-od olyan szervezethez kerüljön, akiknek nemhogy programjuk, de bohócdoktoruk sincsen?

Szervezetünket, a Gyógyító Bohócdoktorok Alapítványt 2015-ben alapítottuk, ezért mi még fiatal szervezetként nem felelünk meg a közhasznúsághoz szükséges feltételeknek. Ebből kifolyólag a mi alapítványunk egyenlőre NEM KÉRI senkinek az adó 1%-os felajánlását, nem kampányol adó 1%-os felajánlásáért!
Működésünket önerőből, és a támogatóink kisebb-nagyobb felajánlásaiból fedezzük.

Ezért kérünk minden kedves támogatónkat, hogy az adó 1%-os nyilatkozattétel előtt alaposan tájékozódjon, és olyan civil szervezetet válasszon, akik VALÓDI, és folyamatosan nyomon követhető tevékenységgel foglalkozik. Olyan szervezetet, akik VALÓBAN tesznek a kitűzött célokért, és a pénzedet nem csak önmarketingre, és a megtévesztésre fordítják.

Farsang a Gyermekotthonban - A Bohócdoktorokkal.

waltner.jpg

 

Egy csodás, napsütéses hétfő délelőttön örömteli ötlettel hívtuk fel a Szegedi Dr. Waltner Károly Gyermekotthont. Házhoz szállítunk nekik egy egész farsangi bulit! Az időpont még kérdéses volt ekkor, azonban rövid telefonálgatás után rögtön igent mondtak és még aznap délután meg is jelentünk náluk.

Az Otthon a kora miatt különleges ellátást igénylő gyermekeknek, továbbá tartósan beteg, illetve fogyatékos gyermekeknek nyújt gondozást.

A decemberi kampányunk során összegyűjtött felajánlásokból, amit a támogatóinktól kaptunk lehetőségünk volt üdítőket, édességet, nasit és teljes farsangi dekorációt vinni az Otthonba.

A dekorációhoz a Party Point üzlet ajánlotta föl a szükséges kellékeket. Ez úton is köszönjük nekik, nélkülük ez nem jöhetett volna létre ilyen formában!

Az Otthon a kora miatt különleges ellátást igénylő gyermekeknek, továbbá tartósan beteg, illetve fogyatékos gyermekeknek nyújt gondozást. Egy 3-6 év közötti 10 fős gyermekcsoportnak, négy 6 fős csoportban 0-3 éves korú, kora miatt sajátos szükséglettel bíró, illetve tartósan beteg vagy fogyatékos gyermekek csoportnak nyújt otthont és családot. Feladatuk és hivatásuk az ott élő gyermekeknek nevelőszülőket találni és később is segíteni őket.

A decemberi kampányunk során összegyűjtött felajánlásokból, amit a támogatóinktól kaptunk lehetőségünk volt üdítőket, édességet, nasit és teljes farsangi dekorációt vinni az Otthonba.

20 perccel hamarabb értünk oda, hogy legyen időnk feldíszíteni a csoportszobát is és nem fogjátok elhinni milyen meglepetés fogadott minket! A hívásunk után a Gyermekotthonban is lázas készülődésbe kezdtek a gyerekek és a teremdekoráció végére már a legkisebbek is teljes farsangi jelmezben vonultak fel, csupán a jöttünk hírére!

Dorka és Gergő bohóc rövid műsora után evés-ivás következett és mindenkit megleptünk ajándékokkal, lufikkal.

Reméljük tavasszal és nyáron ismét találkozunk, hiszen ahonnan ölelésekkel és “Most már mi barátok vagyunk!” kijelentéssel köszönnek el tőlünk, oda biztosan visszavárnak minket!

Köszönjük az intézmény teljes személyzetének a gyors és rugalmas munkájukat és köszönjük az összes felajánlónak az édességet, dekorációt és lufikat!

A farsangról készített képeken a gyermekek arca a személyiségi joguk védelme miatt ki van takarva. Elhihetitek nekünk, hogy mi láttuk az örömöt, és izgalmat rajtuk, ami a beöltözéssel járt!  Már csak ezért is megérte meglátogatni őket! 

 

 

Az, hogy ezeket a sorokat most elolvashatod, nagyon nagy részben köszönhetjük a kedves támogatóinknak! Ki többel, ki kevesebbel segít, de nem győzzük hangsúlyozni, hogy “A kis segítség is számunkra Nagy segítség! 

 

 

Gyógyító Bohócdoktorok Alapítvány

Adószám:18657573-2-06
Hivatalos bankszámlaszám (Raiffeisen Bank): 12067008-01528812-00100000

A Gyógyító Bohócdoktorok – Mert hatalmad van másokat boldoggá tenni.

Székhely: Gyógyító Bohócdoktorok Alapítvány
6721 Szeged, József Attila sgt. 24. 2/5.

A Gyógyító Bohócdoktorok várják kórházak, rendelőintézetek, intézmények felkéréseit! A Bohócdoktori Vizit egy zenés, látványos, interaktív és mosollyal, ajándékokkal teli másfél órát ad a gyermekeknek, akik ez idő alatt elfelejthetik a betegségek és a kezelések okozta fájdalmakat. Tevékenységünk természetesen díjmentes!

Figyelem! A Gyógyító Bohócdoktorok Alapítvány nevével az elmúlt időszakban több alkalommal megtévesztő módon visszaéltek. Sokakat megtévesztve adományokat gyűjtenek, azt sugallva, hogy a Gyógyító Bohócdoktorok Alapítványnak gyűjtenek! Ezek a felajánlások NEM a honlapunkon közzétett, és részletesen dokumentált bohócdoktori tevékenységünkre kerülnek felhasználásra. Szervezetünk elhatárolódik minden, a nevét megtévesztő módon felhasználó személyektől, és szervezetektől. A Gyógyító Bohócdoktorok Alapítvány Csapata KIZÁRÓLAG az alábbi csatornákon keresztül érhető el.

Gyógyító Bohócdoktorok Alapítvány Hivatalos Oldalai:

www.bohocdoktor.hu
www.gyogyitobohocdoktorok.hu
https://www.facebook.com/gyogyitobohocdoktorok

Telefon: Fődi Brigitta (aki a Legmosolygósabb Elnök díjjal tüntettünk ki) +36 20 919 7622

fodi.brigi@bohocdoktor.hu
info@bohocdoktor.hu

Pizza a szegedi családoknak! :)

A mai napon Brigivel, és a Pizza Monster segítségével egy 4 gyermekes családnak vittünk ki személyesen 5 óriási nagy, friss, gőzölgő pizzát! Reméljük, hogy sikerült vele a gyerekeknek örömet okoznunk! A Monster jóvoltából most minden hétvégén szeretnénk meglepni egy családot, ezzel hozzájárulva egy kicsit a vasárnapi ebédhez! smile hangulatjel Jó étvágyat!

 

Köszönjük a Monsternek, főleg Attinak, és Ancsának! wink hangulatjel
https://www.facebook.com/pizzamonster.hu

Kecskeméti iskolások üzenetét adtuk tovább!

kecskemet.jpgCsodálatos összefogás a Kecskeméti Református Általános Iskola egyik osztályában!

2015 decemberében a Szegedi Gyermekklinikán egy aprócska lánynál viziteltünk. Vele akkor találkoztunk először.
Ezek után az egyik osztálytársuk kedves anyukája,- hallva rólunk -, megkeresett minket, hogy…

Szerezzünk Fiónának egy felejthetetlen meglepetést!

Sok szervezés és egyeztetés után autóba ültünk és 92 Km-t oda s ugyanennyit vissza utazva elmentünk az osztályhoz Kecskemétre. El sem hinnétek, milyen csodálatos közösség várt minket. Az egész osztály tárt karokkal várta Dorka és Gergő bohócot. Tanóra helyett valami mással készültünk. Most fontosabb volt társuk hogy léte.

Meséltünk a munkánkról, élményeinkről és persze rögtön jött a kérdés:

Ugye jobban van Fióna? Ugye most már nemsokára visszajön?

Egy teljes órát töltöttünk a 2.D-ben. Rövid bohóc-bemutatót tartva nevetettük az egész társaságot! 
DE! A legfontosabb dolog ez után következett!
Átvettük az osztálytól az összekészített szeretet csomagot és az összes ajándékot, amit kézbesítenünk kellett. SŐT! Ennél többet is. Az osztály ugyanis személyes videó üzenettel készült Fiónának! Dorka és Gergő bohóc vette fel ezeket és vágtuk össze egy rövid filmnek.

Sajnos ezt a videót Nektek nem mutathatjuk meg  Maradjon az csak Fióna ajándéka!  

Ez után hazaérve Szegedre legelső utunk Fióna kórtermébe vezetett. Dorka és Gergő bohóc személyesen kézbesítette a videó üzenetet és az összes ajándékot!
Meghatódva álltunk ágya mellett és figyeltük az arcát, miközben végig nézte barátai üzenetét.

Egy közösség ilyen méretű összefogásánál csodálatosabb dolog nincs.

Köszönjük az egész csapatnak ,hogy ez lehetővé vált. Köszönjük a Szegedi Gyermekklinikának, hogy rendszeresen ott lehetünk, köszönjük a Kecskeméti Református Általános Iskolának, hogy zavarhattuk az órarendet!
….és hálásan köszönjük Fióna egész családjának, hogy segítettek nekünk célba juttatni a meglepetést.

 

Weblapunk címe: http://bohocdoktor.hu/

 

süti beállítások módosítása