Az Újklinika idegsebészetén jártunk

Néhány napja Szegeden, az Újlkinikán viziteltek a bohócdoktoraink. Mindig nagy izgatottsággal készülünk vizitjeinkre, hiszen hatalmas felelősség a félelmet és az aggodalmat mosolyra váltani, főleg ha nem gyermekekhez, hanem felnőttekhez lépünk be a kórterembe. Csodálkozó tekintetek fogadtak minket először, kicsit talán érthető módon csendesen indult a reggel, de néhány perc, és pár ügyes bűvésztrükk segítségével sikerült a kórházi hangulaton egy kicsit javítanunk. �

A legtöbb orvos nagy jelentőséget tulajdonít az önkéntes nevettetők heti látogatásaink, hiszen  a terápia megtanít szembenézi a félelmekkel, így a vidám vizit bizonyítottan javítja a betegek gyógyulási esélyeit. Egyes kutatások és Bohócdoktoraink tapasztalata szerint is egy idő után a fogyatékkal élő betegeknél olykor a gyógyszeres kezelést is helyettesítheti a nevetésterápia.

Fontos! A programsorozatunk a klinikák, kórházak, rendelő intézetek számára ingyenesek.
Önnek is van lehetősége adományával támogatni a Mosolykommandó Alapítvány bohócdoktorait! Segítségét, és nagylelkű felajánlását hálásan köszönjük. Ne feledje: a kis segítség is Nagy segítség!
Adószámunk:18657573-2-06
Hivatalos bankszámlaszámunk (Raiffeisen Bank): 12067008-01528812-00100000

Fődi Brigitta, a Mosolykommandó Alapítvány elnöke az egész országból várja az intézmények felkéréseit, ahol a vidámított kórteremben vidám egy órát biztosítanak a segítők a beteg gyerekeknek. Az info@bohocdoktor.hu e-mail címre az alapítvány várja az egész országból segítő önkéntesek jelentkezését is.

Bohócdoktor Ügyeleti Vonal: Fődi Brigi +36 20 919 7622

Mert hatalmad van másokat boldoggá tenni.