Rotary tavasz 2016 – bohócdoktorokkal

mosolykommando-rotary-003-3.jpg

Mozgalmas hétvégén vagyunk túl, tegnap a “Fuss a szegedi Gyermeksebészetért” rendezvényen, ma pedig egy közös Rotarys szervezésű gyűjtésen vettünk részt Alapítványunkkal.

A Szent-Györgyi Albert Rotary Club, a Szegedi Dóm Rotary Club, a Szeged-Tisza Rotary Club, a Rotaract Club Szeged, és az Interact Club Szeged közös szervezésében került megrendezésre a Rotary Tavasz rendezvény, Szegeden, az Europa-Nostra díjas Kárász utcán. Az eseményen a Szegedi Újszülött Életmentő Szolgálat javára gyűjtöttek, ezzel is segítve munkájukat.

A nap végén, a Szegedi Újszülött Életmentő Szolgálat részére Fődi Brigi kuratóriumi elnökünkkel átadtuk azt az adománygyűjtő ládát, amelybe a reggeli nyitás óta pénzt gyűjtöttünk”

Meghívott vendégként vettünk részt az eseményen, amelyen Alapítványunk a Bohócdoktorok Standján várta az érdeklődőket, és az adományozókat egyaránt. A Standunkon mindamellett, hogy alapítványunk eddigi megvalósult programjait bemutattuk, az érdeklődőket Csatai Gergő, alias Gergő Bohóc, és Szemenyei Dorka, alias Dorka Mosolydoktor kápráztatta el zsonglőrmutatványokkal, bűvésztrükkökkel, varázslatokkal. A gyermekek részére mindeközben lufihajtogatással is készültünk.

A nap végén, a Szegedi Újszülött Életmentő Szolgálat részére Fődi Brigi kuratóriumi elnökünkkel átadtuk azt az adománygyűjtő ládát, amelybe a reggeli nyitás óta pénzt gyűjtöttünk. A ládát a Újszülött Életmentők részéről Dr. Tajti Zsanett doktornő vette át, aki a gyermekintenzív osztály munkatársa, és szabadidejében az Alapítvány önkéntes doktornője.

Ezúton is köszönjük a szervezőknek, legfőképpen Gábor Tamás elnök Úrnak a meghívásukat.

Üdvözlettel:

|Mosolydoktorok Alapítvány|
Korábbi nevünk: Gyógyító Bohócdoktorok Alapítvány volt
6721 Szeged, József Attila sgt. 24.
Elérhetőségeink:
www.gyogyitobohocdoktorok.hu
www.facebook.com/mosolydoktorok
info@bohocdoktor.hu
Bohócdoktor Ügyelet: Fődi Brigi: +36 20 919 7622

rotary007.jpg