Nőnapi tulipán a Gyermekklinika dolgozóinak.

bohocdoktorok-009-1.jpg

2016. március 8. kedd – kora reggel a piacon kezdtük a napot Gergő Bohóccal, hogy kiválasszuk azt harminc legszebb tulipánt, amit a Szegedi Gyermekklinikán dolgozó hölgyek részére adtuk oda a Nemzetközi Nőnap alkalmából. Stílszerűen a piros és hófehér tulipánokat választottunk, amelyeket – mint az azt áruló hölgytől, Mónitól megtudtuk – aznap hajnalban frissen vágták.

…kora reggel a piacon kezdtük a napot Gergő Bohóccal, hogy kiválasszuk azt harminc legszebb tulipánt, amit a Szegedi Gyermekklinikán dolgozó hölgyek részére adtuk oda a Nemzetközi Nőnap alkalmából.

Így ezekkel a frissen vágott tulipánokkal fogtuk magunkat is mindenféle előzetes bejelentkezés nélkül megjelentünk a Szegedi Gyermekgyógyászati Klinika Gyermek Egészségügyi Központjában. Már a bejáratnál összefutottunk Nagy Andival, aki végigkalauzolt bennünket – a már számunkra sem ismeretlen – gyermeksebészeten, az onkológián, és a gyermek SBO-n, hogy az osztályokon szolgálatukat teljesítő hölgyek részére átadhassuk a tulipánokat.

Ezúttal a látogatásunk csak és kizárólag a nővérkéknek és a doktornéniknek szólt.

Először mindenki azt hitte, hogy “bohócdoktori ügyelet” veszi kezdetét, de ezúttal a látogatásunk csak és kizárólag a nővérkéknek és a doktornéniknek szólt. Mindig lenyűgöz bennünket, hogy az áldozatos munkájuk ellenére ezek a Hölgyek minden alkalommal kedvesek, mosolygósak, életvidámak, és rendkívül pozitívak – minket pedig mindig szívesen látnak “vendégül”. Mi ezt a kedvességet szerettük volna megköszönni nekik ezzel a pici apró gesztussal.

Reméljük, hogy sikerült. :)
Mert hatalmad van másokat Boldoggá tenni.

Az eseményről készült képek legalul! :)

 

|GYÓGYÍTÓ BOHÓCDOKTOROK ALAPÍTVÁNY|

Az, hogy ezeket a sorokat most elolvashatod, nagyon nagy részben köszönhetjük a kedves támogatóinknak! Ki többel, ki kevesebbel segít, de nem győzzük hangsúlyozni, hogy “A kis segítség is számunkra Nagy segítség! �

Gyógyító Bohócdoktorok Alapítvány

Adószám:18657573-2-06
Hivatalos bankszámlaszám (Raiffeisen Bank): 12067008-01528812-00100000

Székhely: Gyógyító Bohócdoktorok Alapítvány
6721 Szeged, József Attila sgt. 24. 2/5.

Figyelem! A Gyógyító Bohócdoktorok Alapítvány nevével az elmúlt időszakban több alkalommal megtévesztő módon visszaéltek. Sokakat megtévesztve adományokat gyűjtenek, azt sugallva, hogy a Gyógyító Bohócdoktorok Alapítványnak gyűjtenek! Ezek a felajánlások NEM a honlapunkon közzétett, és részletesen dokumentált bohócdoktori tevékenységünkre kerülnek felhasználásra. Szervezetünk elhatárolódik minden, a nevét megtévesztő módon felhasználó személyektől, és szervezetektől. A Gyógyító Bohócdoktorok Alapítvány Csapata KIZÁRÓLAG az alábbi csatornákon keresztül érhető el.

Gyógyító Bohócdoktorok Alapítvány Hivatalos Oldalai:

www.bohocdoktor.hu
www.gyogyitobohocdoktorok.hu
https://www.facebook.com/gyogyitobohocdoktorok

Telefon: Fődi Brigitta (aki a Legmosolygósabb Elnök díjjal tüntettünk ki) +36 20 919 7622

fodi.brigi@bohocdoktor.hu
info@bohocdoktor.hu