Mosolydoktorok Napja a szegedi Gyermekklinikán

mosolykommando-000b.jpg

Az adjukossze.hu oldalon indított nagy sikerű gyűjtésünknek köszönhetően újabb bohócdoktori-mosolydoktori vizitet szervezhettünk le a Szegedi Gyermekklinikán. Mosolydoktorainkkal az Általános Felvételi Osztály orvosait, nővérkéit, és persze az osztályon fekvő kisbetegeit igyekeztük a már megszokott formában felvidítani. Jelentjük: a Projekt Sikerült! :)

igazán vicces pillanatokat éltünk meg közösen a gyermekekkel.”

Az összesen 4 órás bohócdoktori vizit-körúton az összes kórteremben látogatást tettünk (sajnos egyetlen kórterembe fertőzésveszély kockázata miatt nem mehettünk be), és igazán vicces pillanatokat éltünk meg közösen a gyermekekkel.

A folyosón találkoztunk Dr. Vizi András egyetemi tanársegéddel is, akinek a meghívásának eleget téve szombaton részt veszünk a “Fuss a szegedi Gyermeksebészetért” futóversenyén. Ezen a megmérettetésen a csapatunk két tagja megméretteti magát, közben pedig önkéntes csapatunk Bohócdoktorok Standján várja a kedves érdeklődőket.

Ha szegedi vagy, szívesen futnál egy jó ügyért, és ráérsz szombaton, akkor csatlakozz Te is, és fuss velünk egy piros bohócorrban, támogatva a Szegedi Gyermeksebészetet!

Mi ott leszünk! :)

Üdvözlettel:

|Gyógyító Bohócdoktorok Alapítvány| 6721 Szeged, József Attila sgt. 24.
Elérhetőségeink:
www.gyogyitobohocdoktorok.hu
www.facebook.com/gyogyitobohocdoktorok
info@bohocdoktor.hu
Bohócdoktor Ügyelet: Fődi Brigi: +36 20 919 7622