Farsang a Gyermekotthonban - A Bohócdoktorokkal.

waltner.jpg

 

Egy csodás, napsütéses hétfő délelőttön örömteli ötlettel hívtuk fel a Szegedi Dr. Waltner Károly Gyermekotthont. Házhoz szállítunk nekik egy egész farsangi bulit! Az időpont még kérdéses volt ekkor, azonban rövid telefonálgatás után rögtön igent mondtak és még aznap délután meg is jelentünk náluk.

Az Otthon a kora miatt különleges ellátást igénylő gyermekeknek, továbbá tartósan beteg, illetve fogyatékos gyermekeknek nyújt gondozást.

A decemberi kampányunk során összegyűjtött felajánlásokból, amit a támogatóinktól kaptunk lehetőségünk volt üdítőket, édességet, nasit és teljes farsangi dekorációt vinni az Otthonba.

A dekorációhoz a Party Point üzlet ajánlotta föl a szükséges kellékeket. Ez úton is köszönjük nekik, nélkülük ez nem jöhetett volna létre ilyen formában!

Az Otthon a kora miatt különleges ellátást igénylő gyermekeknek, továbbá tartósan beteg, illetve fogyatékos gyermekeknek nyújt gondozást. Egy 3-6 év közötti 10 fős gyermekcsoportnak, négy 6 fős csoportban 0-3 éves korú, kora miatt sajátos szükséglettel bíró, illetve tartósan beteg vagy fogyatékos gyermekek csoportnak nyújt otthont és családot. Feladatuk és hivatásuk az ott élő gyermekeknek nevelőszülőket találni és később is segíteni őket.

A decemberi kampányunk során összegyűjtött felajánlásokból, amit a támogatóinktól kaptunk lehetőségünk volt üdítőket, édességet, nasit és teljes farsangi dekorációt vinni az Otthonba.

20 perccel hamarabb értünk oda, hogy legyen időnk feldíszíteni a csoportszobát is és nem fogjátok elhinni milyen meglepetés fogadott minket! A hívásunk után a Gyermekotthonban is lázas készülődésbe kezdtek a gyerekek és a teremdekoráció végére már a legkisebbek is teljes farsangi jelmezben vonultak fel, csupán a jöttünk hírére!

Dorka és Gergő bohóc rövid műsora után evés-ivás következett és mindenkit megleptünk ajándékokkal, lufikkal.

Reméljük tavasszal és nyáron ismét találkozunk, hiszen ahonnan ölelésekkel és “Most már mi barátok vagyunk!” kijelentéssel köszönnek el tőlünk, oda biztosan visszavárnak minket!

Köszönjük az intézmény teljes személyzetének a gyors és rugalmas munkájukat és köszönjük az összes felajánlónak az édességet, dekorációt és lufikat!

A farsangról készített képeken a gyermekek arca a személyiségi joguk védelme miatt ki van takarva. Elhihetitek nekünk, hogy mi láttuk az örömöt, és izgalmat rajtuk, ami a beöltözéssel járt!  Már csak ezért is megérte meglátogatni őket! 

 

 

Az, hogy ezeket a sorokat most elolvashatod, nagyon nagy részben köszönhetjük a kedves támogatóinknak! Ki többel, ki kevesebbel segít, de nem győzzük hangsúlyozni, hogy “A kis segítség is számunkra Nagy segítség! 

 

 

Gyógyító Bohócdoktorok Alapítvány

Adószám:18657573-2-06
Hivatalos bankszámlaszám (Raiffeisen Bank): 12067008-01528812-00100000

A Gyógyító Bohócdoktorok – Mert hatalmad van másokat boldoggá tenni.

Székhely: Gyógyító Bohócdoktorok Alapítvány
6721 Szeged, József Attila sgt. 24. 2/5.

A Gyógyító Bohócdoktorok várják kórházak, rendelőintézetek, intézmények felkéréseit! A Bohócdoktori Vizit egy zenés, látványos, interaktív és mosollyal, ajándékokkal teli másfél órát ad a gyermekeknek, akik ez idő alatt elfelejthetik a betegségek és a kezelések okozta fájdalmakat. Tevékenységünk természetesen díjmentes!

Figyelem! A Gyógyító Bohócdoktorok Alapítvány nevével az elmúlt időszakban több alkalommal megtévesztő módon visszaéltek. Sokakat megtévesztve adományokat gyűjtenek, azt sugallva, hogy a Gyógyító Bohócdoktorok Alapítványnak gyűjtenek! Ezek a felajánlások NEM a honlapunkon közzétett, és részletesen dokumentált bohócdoktori tevékenységünkre kerülnek felhasználásra. Szervezetünk elhatárolódik minden, a nevét megtévesztő módon felhasználó személyektől, és szervezetektől. A Gyógyító Bohócdoktorok Alapítvány Csapata KIZÁRÓLAG az alábbi csatornákon keresztül érhető el.

Gyógyító Bohócdoktorok Alapítvány Hivatalos Oldalai:

www.bohocdoktor.hu
www.gyogyitobohocdoktorok.hu
https://www.facebook.com/gyogyitobohocdoktorok

Telefon: Fődi Brigitta (aki a Legmosolygósabb Elnök díjjal tüntettünk ki) +36 20 919 7622

fodi.brigi@bohocdoktor.hu
info@bohocdoktor.hu