Megtöltöttük a Szegedi Szeretetládákat.

eteladomany-lada-logozott-e1455039099703.jpg

 

…Brigi, és Dorka két banánosládányi élelmiszerrel megjelent a dobozoknál, és szépen sorban bepakolták azokat.

Született néhány hónapja egy kezdeményezés az elesettek, rászorulók megsegítésére Szegeden, amivel a szervezők ételt szeretnének eljuttatni az éhezőknek, minden számba jöhető támogató bevonásával. Megépítettek egy ládát, amit később valaki Szeretet Ládikának nevezett el. Ezek olyan nyitható ajtóval felszerelt gyűjtődobozok, amibe bárki tehet élelmiszert, aki segíteni szeretne, és amiből bárki elvehet élelmiszert, ha rászorul, vagy éhes.

Külföldön, és Budapesten ez egy működő dolog, és nagyon örültünk neki, hogy Szegeden is létrehozták ezt.

A mai napon Brigi, és Dorka két banánosládányi élel
miszerrel megjelent a dobozoknál, és szépen sorban bepakolták azokat. Az élelmiszerek között volt liszt, kristálycukor, tészta, konzervek, kávé, tartós tej, valamint meglepetésből készültek csokoládékkal is!  :)

 Reméljük hamarosan gazdára találnak az otthagyott élelmiszerek!

Alapítványunk alapító okiratába is belefoglaltuk korábban, hogy célunk a bohócdoktorkodás mellett a rászorultak segítése is. Éppen ezért nem is volt kérdés, hogy egy ilyen kezdeményezés mellé álljunk, sőt mehfogadtuk, hogy amennyiben tehetjük, minden hónapban legalább egyszer feltöltjük mindkét gyűjtőládikát. Ugyanis a mottónk változatlanul: “Hatalmad van másokat Boldoggá tenni!”, és persze a kis segítség is lehet Nagy segítség! 

:)

 

Ha valaki szeretne csatlakozni, akkor a facebookon van egy csoport itt:https://www.facebook.com/groups/977362402286160/?fref=ts

Illetve Szegeden a Kazinczy utcában, és Rókusi Templom oldalán találhatóak meg a dobozok.

Élelmiszerosztásra fel! 

 

Szép napot Nektek!

Brigi